Perfect om God te dienen…

timthumb-8.php

Er was een moment in mijn leven dat ik dacht dat ik niet in staat was om God te dienen en dat ik niet goed genoeg was om bepaalde dingen te doen. Deze gedachtes kwamen op en maakten mij onzeker over mezelf. Ik zag niet in dat dit God hinderde om mij te gebruiken. Ik maakte Hem verdrietig, omdat ik aan Hem twijfelde… Je kan misschien denken “maar wat heeft dit met God te maken?”

Het had met Hem te maken, omdat mijn gedachtes eigenlijk zeiden “God, ik geloof niet dat U dit door mij kan doen”, “Ik geloof niet dat U mij kunt gebruiken” en zelfs “Ik geloof niet in Uw Woord”, omdat de Bijbel zegt dat alles mogelijk is voor wie gelooft. Zonder dat ik me er bewust van was, neutraliseerden deze gedachtes die belofte om gerealiseerd te worden in mijn leven…

Soms vragen we God ergens voor en klagen we wanneer het niet gebeurt, terwijl wij eigenlijk degenen zijn die, vanwege onze onzekerheden, twijfels en ongeloof, voorkomen dat het gebeurt. Denk niet dat alleen mensen die niet naar de kerk komen ongelovigen zijn, zelfs mensen die in de kerk zijn en misschien zelfs een titel hebben, kunnen ongelovig zijn. Want wanneer ik aan één Woord van God twijfel, dan twijfel ik aan Hem en wanneer ik aan Hem twijfel, dan geloof ik niet!

Nu kan je zien hoe het ene met het andere te maken heeft. Ik accepteerde niet om zo te blijven en begon tegen die negatieve gedachtes te strijden. Elke keer wanneer de duivel op mij afvuurde “Je kan het niet”, vuurde ik terug “Ik kan het wel en ik zal het doen, omdat er geschreven staat dat alles mogelijk is voor degenen die geloven en IK GELOOF!”

Ik overwon deze gedachtes en als ik mijn geloof niet had gebruikt om hier tegen te strijden, dan zou ik niet de persoon zijn die ik vandaag de dag ben en God zou mij niet gebruiken kunnen hebben om dit voor jou te schrijven  Dus als je in deze situatie bent, dan heb je geen tijd meer om te verliezen!

Verander jouw manier van denken, omdat God je in staat heeft gesteld om alles te doen en te bereiken wat Hij voor jou heeft klaargelegd. Wanneer je dit doet, dan zal je de grote dingen zien die God door jou, met jou en voor jou zal doen.

Dikke knuffel

Leslie Mendes

Leslie Mendes

3 gedachtes over “Perfect om God te dienen…

  1. Lieve Naomie,

    Zoals je kon lezen in mijn boodschap dacht ik ook zo, maar wanneer wij onze manier van denken veranderen en beginnen te denken zoals God, maakt Hij ons capabel om alles te kunnen doen wat Hij voor ons klaar heeft liggen.

    Jij kan het! Geloof in jezelf en stop niet voor niks en niemand!

    Genesis 32:26 😉

  2. Pingback: Veranderingen door het internet – Jeshuaisten / Jeshuaists

Plaats een reactie