Een levende droom…

10372567_10200367115816618_6113371516451076597_n

Hallo Lieverds,

It’s been a long time…..:) vergeef mij voor de lange tijd waarin jullie niks van mij hebben gehoord, maar dat komt doordat het één en ander voor mij is veranderd… een grote verandering eigenlijk 🙂

Zoals een aantal van jullie al wisten, had ik een droom om God te dienen op het Altaar. Dit houdt in fulltime Zijn Werk doen, leven om zielen te redden, het goede nieuws naar anderen brengen en hun helpen om een nieuw leven in God te ontvangen.

Deze droom werd op 13 Januari 2015 mijn nieuwe werkelijkheid!!! Ik ben missionaris geworden. Dit is een vrouw die God fulltime dient zoals de assistent pastors in de UKGR. Misschien denk je van “He, maar hoe dan Leslie, want je bent een vrouw?” Nou, dat is nou het mooie hiervan 🙂 God heeft mij geroepen, omdat ik mij beschikbaar stelde voor Hem en liet weten dat Hij op mij kan rekenen wanneer Hij wilt, hoe Hij wilt en waar Hij het wilt. Ik wist niet hoe het zou gebeuren, maar ik had de zekerheid dat mogelijk was en zou gebeuren.

Toen de dag kwam dat ik mijn ouderlijke huis voorgoed zou verlaten, besefte ik mij steeds meer wat voor een offer ik eigenlijk maakte. Ik gaf alles op en liet alles achter, inclusief mijn familie, wat zeker niet makkelijk was. Maar ik had een enorme blijdschap, rust en vrede vanbinnen dat ik geen betere beslissing had kunnen maken.

Misschien heb jij ook een droom die je heel graag werkelijkheid wit zien worden, maar de tijd gaat voorbij en je ziet niks gebeuren. Ik kan je dit zeggen; Blijf vertrouwen op God en volhardt! Raak niet ontmoedigend. Kijk niet om je heen en kijk niet naar de tijd die voorbij gaat, want als je dat wel doet, ben je jezelf aan het ontmoedigen, wat een invloed zal hebben op je acties en jij, jezelf als gevolg daarvan zal vertragen. Ik wist niet wanneer God mijn droom zou doen uitkomen, ik wist alleen dat Hij het zou doen en zolang het nog niet gebeurde, stelde ik mezelf beschikbaar. Ik bleef aan mezelf werken en begon te denken en handelen alsof het al was gebeurd. Ik zag mezelf waar ik wilde komen en dat is iets wat je dient te doen. Zie jezelf zoals je wilt zijn, zoals God jou wilt zien.

In de laatste anderhalf jaar dat ik mijn ervaringen en levens lessen met jullie hebt mogen delen, heb ik samen met jullie veel geleerd. Dit heeft mij doen groeien als persoon en om te weten dat ik jullie hebt kunnen helpen van een verre afstand, is een blijdschap die niet met woorden te omschrijven is.

Voorlopig is dit mijn laatste boodschap die ik hier voor jullie achterlaat, samen met één van mijn favoriete bijbelverzen:

Maar het is zoals geschreven staat: ‘Wat het oog niet heeft gezien en het oor niet heeft gehoord, wat in geen mensenhart is opgekomen, dat heeft God bestemd voor wie hem liefheeft.” 1 Korintiers 2:9

Een hele dikke Knuffel!!!!

In geloof,

Leslie Mendes

4 gedachtes over “Een levende droom…

  1. Dit is heel mooi Leslie om te zien hoe een persoon haar droom kan verwezenlijken. Ik ben hartstikke blij voor je, dat God je meer en meer zegent en zal gebruiken elke dag. Dit is een hele goede motivatie voor mij om vast te houden aan dat wat ik wil

  2. Lieve Leslie, God dienen is een eer en een privilege. Ik ben blij te horen dat dat je droom is en dat het werkelijkheid is geworden. Ik bid dat jouw ervaringen met God, ook andere zal helpen zoals je ons heb geholpen.
    God zegent je werk.

Plaats een reactie