Godllywood

images-21

Vrouwen zijn in de afgelopen jaren “baanbrekend” geweest. We hebben posities overgenomen en plaatsen bereikt die voorheen verboden terrein voor ons waren. Velen zijn zich er echter bewust van dat er nog steeds iets ontbreekt.

Er zijn veel dagelijkse uitdagingen. We vragen ons vaak af hoe we, zowel onze baan en onze familie, kunnen balanceren. En hoe vaak vergeten wij onze eigen behoeftes?

Je kunt een nieuwe fase in jouw leven beginnen door de Godllywood Challenge te doen. De Godllywood Challenge heeft tien fases en streeft ernaar om vrouwen te trainen om, door hun handelingen, manier van praten en kleden, een verschil te maken en een nieuwe perspectief van zichzelf en anderen te verkrijgen. Elke week zullen we kleine acties ondernemen die een groot verschil kunnen maken, mits ze goed gedaan worden. Het is belangrijk om de taken met zorg te doen, denkend aan de boodschappen en wat we door die taken willen bereiken.

Er zijn taken die niet een week de tijd zullen nemen, maar ga niet achterover zitten, wachten op de volgende taak en de uitdaging vergeten tijdens de dagen dat je op de volgende taak wacht. Gebruik deze tijd om over het onderwerp, waar we ons die week op hebben gefocust, te peinzen en te bidden.

Het doel van de Godllywood Challenge is om onze houding als goed Christenen te verbeteren en ook deze veranderingen te tonen, zodat anderen door ons geïnspireerd kunnen worden. Daarom zullen we na elke taak onze ervaringen op internet, op de sociale netwerken, delen. Wat nu volgt is een stap voor stap uitleg over hoe de taken gedaan moeten worden.

Laten we beginnen!

2 gedachtes over “Godllywood

Plaats een reactie