Zij maakt het verschil

IMG_0116

Antwerpen

Ik ben van Nederland naar België in Februari van dit jaar verhuisd. En ik kan zeggen dat ik verliefd ben op de stad van Antwerpen. Ik ben in Portugal geboren, maar ben al naar veel plaatsen van de wereld gereisd . Zoals Israël, Spanje, Zwitserland, Polen, Nederland, Zuid-Africa en nu België.

Jerusalem

Jerusalem

Maar deze blog is voor vrouwen die bijzondere willen zijn. Ik heb graag vrouwen die mij inspireren, en dat is iets dat ik elke dag zoek. Daarom zal ik ook schrijven over mijn ervaring hier in België en in mijn leven. Omdat vrouwen inspiratie nodig hebben om elke dag beter te zijn. Zodat wij een goed invloed op iedereen kunnen hebben dat ons dagelijks ken.

Ik ben 18 jaar gelukkig getrouwd voor en ik heb ook een zoon van 12 jaar, dat mij de voldoening geeft om een goede moeder te zijn.

Het leven is niet altijd wat wij hebben gedroomd, maar wat wij hebben geïnvesteerd. Zo investeert u in uw leven van binnen uit, en u zal stralen zoals nooit in uw leven. U bent de eerste belangrijk persoon in uw leven. Door de jaren heen ben ik veel veranderd en ik kan zeggen dat ik elke dag een beter vrouw word, een bijzondere vrouw. Maar denk niet aan perfectie, want dat ben ik niet.

Maar een ding weet ik zeker, bijzondere zijn is wat ik echt wil in mijn leven. En u?

Sandra Cruz

IMG_3378

Mijn geliefde man en lieve zoon

 

 

18 gedachtes over “Zij maakt het verschil

  1. Mevrouw Sandra,
    Echt super leuk dat u dit begonnen bent, Ik zal u zeker volgen:)

    God zegent u en mogen alle vrouwen met de dag bijzonder worden!

  2. sandra , vindt het heel fijn en tof dat er zo’n blog is voor vrouwen , en dank zij die meeting van een bijzondere vrouw ben ik meer begingen na te denken over het vrouw zijn , wat mij al die jaren is ontzegd geweest door vernederingen , slagen enz, dat ze mij altijd hebben laten voelen dat ik niks waard was , zowel door mn ex -vriend de vader van mijn kids als door mijn moeder en familie .en dank zij die meeting beging ik mij beetje bij beetje sterker te voelen en meer voor mij eige op te komen , mijn oprechte dank daar voor sandra .grtjs manuela

    • Mvr Manuela,

      ik ben zo blij dat u bent aan het veranderd, maar dat is alleen het begin, veel meer zal komen. Aan ik zeg aan u, u bent veel waardig. En elke dag zal u zoeken om sterker en sterker te worden.

      Groetjes
      Sandra Cruz

Plaats een reactie