Viviane Freitas

943000_472974636118338_261735576_n

“Maak van uw problemen geen dilemma, maar zie ze als een kans om uw verhaal te veranderen.” Viviane Freitas

 

Viviane Freitas werd in Rio de Janeiro geboren, maar het grootste deel van haar leven werd in de Verenigde Staten doorgebracht. Ze verbleef in Brazilië tot haar 11de, en daarna reisde ze naar New York waar ze tot haar 15de heeft gewoond.

 

Ondanks dat ze in een gezin vol liefde is opgegroeid, de trauma’s van haar jeugd hebben zich binnen in haarzelf ontwikkeld. Hoewel, door het resultaat van meerdere operaties en therapieën, ze gemakkelijker kon communiceren en haar uiterlijk mooier was geworden, kon niemand vragen stellen over haar lichamelijke afwijking: “Er was vreugde in mij, totdat het onderwerp naar voor kwam en de onderdrukking mijn ziel overheersd. De pijn die ik had kon niet genezen worden met medicijnen of psychologen. Het was te diep…”

 

Op school, de situatie dat Viviane geconfronteerd werd, bleek ook niet zo eenvoudig te zijn… Het feit dat ze alleen was, zonder vrienden, was een andere reden om zich depressief te voelen. “Etenstijd was verschrikkelijk. Wie naar mij keek, kon zien dat mijn ziel troosteloos was en zelfs als ik luid schreeuwde kon niemand mij horen. Het was de uitdrukking van mijn ziel, depressief en beschaamd door het feit dat niemand mij benaderd had.”

 

En zo, heeft Viviane haar tienerjaren geleefd…

 

Altijd met een boodschap van verandering en werkelijkheid. We zullen haar directe berichten, dat van elke vrouw speciaal maakt, hier zetten.

 

Plaats een reactie