Slechte mensen

shutterstock_113731972

Meestal, als we aan slechte mensen denken, denken we aan mensen die verschrikkelijke dingen aan anderen doen, zoals stelen van een bejaarde, een kind verkrachten, pijn doen aan een baby, een vrouw slaan, iemand in brand steken, een hond doden, en vele andere vreselijke dingen die tegenwoordig gebeuren. Maar dit zijn extreme slechtheid. Er is nog veel meer kwaad die we niet kunnen zien, slechte mensen die niemand begrijpt…

Deze slechte mensen hebben slechts een doel: dat niemand heeft wat ze niet hebben…

 

·         Ze doen geen goede dingen en ze willen ook dat niemand het doet; dus ze gaan opscheppen over slechte dingen die ze doen op een manier dat eruit ziet alsof ze niet zo slecht waren.

·         Ze maken niet de juiste keuzes en willen ook dat niemand het doet; dus ze zijn altijd de anderen aan het beïnvloeden om de verkeerde beslissingen te nemen.

·         Ze hebben veel haat in zich en willen dat iedereen het ook heeft; dus ze genieten om slecht over anderen te spreken en geruchten te verspreiden zodat iedereen om haar heen ook haat in zich heeft.

·         Ze hebben geen familie en willen ook dat niemand het heeft; dus ze kleineren alles wat te maken heeft met familie. Ze moedigen graag hun vrienden aan om zich te verzetten tegen hun ouders.

·         Ze houden niet van zichzelf en van niemand, dus als ze iemand zien die zich verzorgd, wijzen ze met de vinger en geven namen aan die persoon.

 

Niet iedereen die uw vriend wordt genoemd, verdient uw vriendschap.

 

537680_10151507774881591_1445920962_n

Cristiane Cardoso

Plaats een reactie